Välkommen att bidra till årets Samlingsforum

Samlingsforum är ett årligt seminarium för alla som är intresserade av samlingsförvaltning. Årets seminarium arrangeras i samarbete med Värmlands Museum och äger rum i Karlstad den 21-22 november 2013. Temat i år är ”God samlingsförvaltning”.

De korta presentationerna i programpunkten ”öppet forum” har varit mycket uppskattade vid tidigare Samlingsforum. Därför vill vi förstås även i år välkomna alla att dela med sig av erfarenheter och tankar kring ämnet ”samlingsförvaltning”.  Det kan handla om insamling, registrering, förvaring, konservering, logistik, transport, lån, utställning, gallring, säkerhet och katastrofberedskap, för att nämna några ämnen.

Utvärderingen av förra årets Samlingsforum visade att de allra flesta var mycket nöjda och uppskattade bredden och variationen i programmet. På frågan ”Vad tyckte du om seminariet i sin helhet?” gav hela 98 % betyget 4 eller 5 (av 5 möjliga). Det framkommer också att Samlingsforum fyller ett behov av ett forum för utbyte mellan professionerna.

Läs mer i inbjudan: http://www.raa.se/wp-content/uploads/2013/03/Samlingsforum-2013_För...

Här kan man läsa mer om tidigare Samlingsforum: http://www.raa.se/kulturarvet/foremal-och-samlingar/samlingsforum/

Program och länk till anmälningssida kommer senare under året.

Visningar: 85

Kommentera

Du måste vara medlem i Kulturvårdsforum för att lägga till kommentarer!

Gå med i Kulturvårdsforum

© 2018   Created by Riksantikvarieämbetet.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor