Värme och Energistyrningssystem eFlex


Enfo Nordic har levererat energistyrningssystem till kyrkor i Norge sedan 2004. Marknadsföringen och försäljningen av eflex energistyrningssystem har sedan 2013 innefattat alla de nordiska länderna med huvudfokus på Sverige och Norge.


Genom Enfo eFlex erbjuder vi nu ett smart sätt att kontinuerligt följa och rapportera hur klimatet i kyrkan förändras vid olika temperaturer, luftfuktighet och driftsförhållanden. Kyrkans inneklimat sätts i fokus och kontinuerliga rapporter genereras via Enfo:s webbportal för vidare analys och konsultation genom Enfo Klimatloggningssystem eClimate. Funktionen utför kontinuerliga mätning av kyrkans energiförbrukning och inneklimat, något som många stift idag har som krav för installation.

Vi har ett nära samarbete med våra kunder för att säkerställa en elförsörjning till lägsta kostnad, en lägre energiförbrukning och sänkta energikostnader utan kompromiss på komfort eller funktion. Produkter och tjänster som vi erbjuder kan tillhandahållas som en enskild leveransprodukt (plug and play) eller individuellt anpassad för att passa era önskemål om funktionalitet och pris. Installationen utförs alltid av certifierade lokala elektriker med lokal kännedom och närhet till byggander och kyrkor.


Vår totallösning med strömleverans, miljö övervakning, förvaltning och aktiv styrning bevarar kulturhistoriska byggnader och sänker kyrkans energikostnad med minst 20 %. Vårt support-och driftavtal garantera våra kunder en lägre energikostnad beroende på tidigare utförda energibesparings åtgärder. Vi erbjuder även en enkel och förmånlig finansieringslösning på alla våra produkter och tjänster.


Enfo Nordic är ett dotterbolag till Agder Energi-koncernen. Agder Energi har sitt huvudkontor i Kristiansand och är den tredje största energiproducenten, fjärde största nätoperatör och en av de största på försäljning av el till slutanvändare i Norge. Vår vision är att bli en ledande Nordisk leverantör av klimatvänliga energilösningar i norden.
För mera information om eflex och dess funktionalitet läs gärna tillhörande produktblad eller kontakta mig direkt.

Visningar: 147

Kommentera

Du måste vara medlem i Kulturvårdsforum för att lägga till kommentarer!

Gå med i Kulturvårdsforum

© 2018   Created by Riksantikvarieämbetet.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor